TOPDRUKTE bij de ZOMERschool

2 Weken na het uitkomen van het programmaboekje van de ZOMERschool Oosterhout zijn er al meer dan 1800 inschrijvingen voor de diverse activiteiten binnen gekomen. Een absoluut record volgens Roel Verkaaik voorzitter van de ZOMERschool. En het eind is nog niet in zicht! Er kan nog tot en met donderdag 30 mei 2019 worden ingeschreven.

Gezien de vele inschrijvingen zijn er ondertussen al een groot aantal activiteiten volgeboekt. Op de website: www.zomerschooloosterhout.nl is te zien, welke dat zijn. Daar er ook een aantal activiteiten zijn, die ondertussen meer deelnemers hebben dan het maximum, wordt bekeken of uitbreiding mogelijk is. Het kan dan zijn dat diezelfde activiteit op een ander tijdstip of op een andere dag nogmaals zal worden aangeboden. Het team van de ZOMERschool is daar nu druk mee bezig en neemt daarover te zijner tijd contact op met de deelnemers, aldus Roel Verkaaik. Gezien de drukte wil dat natuurlijk niet zeggen, dat u zich niet meer kunt aanmelden.

Het is alleen raadzaam om, indien dat mogelijk is, even op de website te kijken of inschrijven nog mogelijk is. Zeker is, dat er o.a. op de volgende activiteiten nog plaatsen ( soms beperkt ) beschikbaar zijn: Moord in de Boschpoort, waar u met een aantal ZOMERschool deelnemers een moord gaat oplossen; het bezoek aan de brandweer, waar u informatie krijgt over brandpreventie; de klompenmaker, die u laat zien hoe dit oer Hollandse schoeisel gemaakt wordt; de wandeling over/langs de zandverstuivingen van de Vrachelse heide o.l.v. een natuurgids van de IVN;  Leren leven met verlies een boeiende lezing verzorgd door Yarden; het museum de 8 van Chaam, een must voor de wielerfanaat; computercriminaliteit waar u alles te weten komt hoe u misbruik van uw computer kunt voorkomen; het senioren bowlen – sportief bezig zijn op een mooie bowlingbaan; Midzuid laat zien hoe mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt toch aan passend werk geholpen kunnen worden; een introductieles golf o.l.v. een deskundige golfleraar; het monument van Riel een bijzondere woonboerderij waar u uw ogen uit kijkt en tot slot de Liberaal Joodse synagoge in Tilburg. Verder zijn er ook op de filmmiddag, de documentaire In het spoor van de Poolse bevrijders en de diverse lezingen nog plaatsen beschikbaar.

U ziet er valt nog voldoende te kiezen, maar wacht niet te lang! Het team van de ZOMERschool ziet uw inschrijvingsformulier graag tegemoet. Het programma van de ZOMERschool vindt u op hun website maar ook in hun programmaboekje, dat u kunt afhalen bij Surplus Welzijn in de Klappeijstraat 44.  


Team vrijwilligers ZOMERschool


Publicatiedatum: 20 mei 2019

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep