Inspiratiemiddag tijdens de week van Zorg & Welzijn in Oosterhout

Wil je graag iets voor een ander doen, zoek je nog een activiteit om bij aan te sluiten of kun je hulp gebruiken? Loop eens binnen bij een activiteitencentrum in jouw buurt.

In elk centrum is in de week van Zorg & Welzijn (11 t/m 15 maart) een inspiratiemiddag. Ga in gesprek met één van onze medewerkers, doe indrukken op en ontdek wat we te bieden hebben.  De inspiratiemiddagen zijn van 13:00 tot 17:00 uur op woensdag 13 maart in de Bunthoef, donderdag 14 maart in Dommelbergen en vrijdag 15 maart in de Slotjes

Activiteitencentra Oosterhout
Wil je  als vrijwilliger aan de slag gaan in één van onze activiteitencentra? Je kunt helpen bij groepsactiviteiten van onze diensten, zelf een activiteit opzetten of iets organiseren voor jouw buurt. Bijvoorbeeld helpen bij de scootmobielservice, kartrekker voor de jeu de boules baan, gastvrouw aan de bar, keukenhulp voor de lunch, tuinman voor onze buitenterreinen, taalmaatje, voorlezer voor kinderen, mantelzorgondersteuner of kantoorhulp.

Een fijne dag in Oosterhout
Gezellig samen zijn, de krant lezen, sjoelen, gezamenlijke lunch, potje rummikub spelen, handwerken, bezoek de Buurtkamer of wil je een cursus volgen? Voor een fijne dag in Oosterhout kom je naar een activiteitencentrum. Loop tijdens de inspiratiemiddagen eens binnen voor een kop koffie. Terwijl u kennis maakt met buurtgenoten is er wellicht een cursus of club aan de gang en ontdek je de mogelijkheden van onze levendige activiteitencentra.

Meer informatie
Surplus Welzijn in Oosterhout, telefoon 0162-748600 www.surpluswelzijn.nl/oosterhout . Activiteitencentrum De Bunthoef, Bloemenhof 2, Activiteitencentrum Dommelbergen, Arkendonk 90 en Activiteitencentrum De Slotjes, Slotjesveld 15 in Oosterhout.

Publicatiedatum: 26 feb 2019

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn