Oosterhout

In de gemeente Oosterhout is Surplus Welzijn actief met maatschappelijk werk, jongerenwerk, samenlevingsopbouw, ouderenwerk, huishoudelijke dienst en beheer.

Maatschappelijk werk
Op spreekuren, tijdens afspraken en huisbezoeken helpen we mensen die deskundige hulp zoeken voor problemen waar ze zelf of met anderen niet meer uitkomen. Regiomanager is Anja Hartmans.
Onder het maatschappelijk werk vallen:

Samenlevingsopbouw
Surplus Welzijn ondersteunt groepen mensen die aan hun woon- of leefomstandigheden willen werken. Operationeel leidinggevende is Zandra van Toorenburg. Onder samenlevingsopbouw vindt u:

Jongerenwerk
De activiteiten van het jongerenwerk vinden plaats in jongerencentra en op locatie. De jongerenwerkers organiseren en ondersteunen recreatieve en educatieve activiteiten, verlenen hulp aan jongeren in moeilijkheden en adviseren bij het organiseren van activiteiten voor jongeren. Operationeel leidinggevende is Zandra van Toorenburg.

Ouderenwerk
Surplus Welzijn heeft in Oosterhout verschillende voorzieningen voor ouderen. De kerntaken zijn: ontmoeting, activering en hulpverlening. Operationeel leidinggevende is Zandra van Toorenburg.
Onder het Ouderwerk vindt u: