Je bent nooit te oud om te leren toch?

Weet jij bijvoorbeeld hoe de jeugd tegenwoordig met elkaar communiceert? Wat ‘snapdagen’ zijn? Wat je antwoord is als iemand aan je vraagt fawaka? En heb jij een ‘waggie’ of niet? Er valt dus iedere dag iets nieuws te leren. Natuurlijk zijn er trends en ontwikkelingen die aan je voorbijgaan. Maar over het algemeen wil toch iedereen graag bijblijven en meedoen op alle gebieden in de maatschappij. Maar hoe doe je dat in omgeving die snel verandert zoals de zorg?

Samen leren in de wijk maakt dit mogelijk. In de wijk leergemeenschappen kan iedereen zijn/haar kennis delen met elkaar. Heb jij bepaalde kennis die je wilt delen? Ben je bijvoorbeeld gepensioneerd en heb je specifieke kennis? Zit je nog midden in je carrière? Ontvang je zelf zorg? Of ben je mantelzorger? En wil je jouw kennis en ervaringen delen met anderen? Dan ben jij van harte welkom in één van de wijk leergemeenschapen. Iedereen is trouwens welkom om aan te sluiten! De wijk leergemeenschappen bestaan uit burgers, vrijwilligers, cliënten, mantelzorgers, docenten, professionals, professionals in opleiding en medewerkers van de zorgorganisaties. Met als doel dat er geleerd wordt van elkaar en met elkaar.

Wil jij leren in de praktijk?
Als collega in opleiding (CIO) leer je in de praktijk. Vanaf je eerste studiedag werk je bij één van de deelnemende zorgorganisaties en ben je te vinden bij de mensen die jouw hulp nodig hebben. Onder begeleiding van een medewerker van de zorgorganisatie ga je aan de slag. Je gaat niet meer naar school maar volgt je lessen in de wijk leergemeenschappen. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en welke lessen je wilt volgen.

Mee leren en meedoen?
Wil je meer informatie? Of wil je jouw kennis, ervaring of talent delen in één van de wijk leergemeenschappen? Stuur dan een appje naar 06 20 26 44 99 of een mail naar communicatie@surplus.nl

Publicatiedatum: 14 dec 2018

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep