Zorg- en welzijnproject Animo genomineerd voor Transformatie Trofee

In het project Animo ontwikkelen vijf organisaties preventieve activiteiten die zorg en welzijn aan elkaar verbinden. De programma’s van Animo zijn gericht op (specifieke) groepen bewoners van Oosterhout om hen te helpen regie te nemen over hun (positieve) gezondheid, en te ondersteunen bij het vergroten ervan.

Animo
Animo is een samenwerkingsverband tussen Surplus Welzijn Oosterhout, Amphia Ziekenhuis, Zorroo Huisartsengroep, GGD-West Brabant en de Gemeente Oosterhout.  Animo is met de aanpak koploper van de transformatie binnen de vijf organisaties: met hun programma’s willen ze goede voorbeelden geven en bewijzen dat de focus op samenwerken, preventie, en positieve gezondheid werkt!

Transformatie Trofee
De Transformatie Trofee wordt op 28 november op de ledenmiddag van Sociaal Werk Nederland. De prijs gaat naar de organisatie die voorop loopt met concrete vernieuwing in de ondersteuning van kwetsbare bewoners en buurten.


Noot voor de pers:
Neem voor meer informatie over het project contact op met:
Thomas van der Vange, projectleider Animo, T: 0162 – 748600, M: 06-10338957 of  Anja Hartmans, sectormanager Surplus, T: 0162-748617  , M: 06-11957959.

Meer informatie over de trofee staat op de website van Sociaal Werk Nederland:
https://www.sociaalwerknederland.nl/actueel/nieuws/6653-drie-genomineerden-transformatie-trofee-bekend-winnaar-wordt-gekozen-op-28-november

Publicatiedatum: 20 nov 2018

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep