Fotoreportage en pilot Belevenistafel in Bibliotheek VANnU locatie Zevenbergen

Beste (zorg)professional,

Tijdens Wereld Alzheimer Dag hebben we samen het startsein gegeven voor het Netwerk Dementievriendelijk Moerdijk. Graag verwijzen wij u naar de fotoreportage van deze dag die is gemaakt door Marcel Otterspeer, want mogelijk heeft nog niet iedereen de inloggegevens na afloop van de bijeenkomst ontvangen. Ga hiervoor naar de volgende link: https://www.otterspeer.com/index.php?view=findphotos
Gebruik de inlogcode: dementievriendelijk

De foto’s zijn gratis te downloaden en kunnen met naamsvermelding van Marcel Otterspeer gebruikt worden voor promotiedoeleinden die gerelateerd zijn aan het thema ‘dementievriendelijk’.
Daarnaast maken wij u er graag op attent dat er een pilot is gestart in Bibliotheek VANnU locatie Zevenbergen met de Onwijs Belevenistafel. Deze 'grote tablet' kent een intuïtieve bediening en programma’s die aansluiten bij de belevingswereld van ouderen met dementie. De Belevenistafel is t/m januari door zorgprofessionals uit te proberen in de bibliotheek, bijvoorbeeld tijdens de uitprobeeruurtjes in de Week van de Mediawijsheid volgende week woensdag 21 november om 11.15 uur en donderdag 22 november van 11.00 uur, of op een ander moment dat u goed uitkomt.

Met vriendelijke groet,
Samen Dementievriendelijk
Gemeente Moerdijk, Surplus, Bibliotheek VANnU, Alzheimer Nederland, Thebe én CZ

Publicatiedatum: 19 nov 2018