Opening ontmoetingstuin Fendertshof

Op donderdag 6 september is de nieuwe, dementievriendelijke ontmoetingstuin in woonzorgcentrum Fendertshof te Fijnaart op feestelijk wijze geopend. De tuin biedt gelegenheid voor alle bewoners om gezellig samen buiten te zijn en activiteiten te ondernemen in een mooie, veilige omgeving.

Metamorfose van de tuin
De afgelopen zomer heeft de tuin van Fendertshof een complete metamorfose ondergaan. De groene planten, de volière met zingende vogels en de fontein voegen veel sfeer toe aan de nieuwe tuin. Daarnaast is het voor de bewoners mogelijk om samen gebruik te maken van de jeu-de-boulesbaan en de voelmuur.

Onthulling straatnaambordje
Enige tijd geleden is er een prijsvraag uitgezet onder bewoners, zij hebben een naam mogen verzinnen voor de nieuwe ontmoetingstuin. Mevrouw Hartmans heeft de naam 'Buurtplein' bedacht, die tijdens het officiële openingsmoment op het straatnaambordje werd onthuld door wethouder Jack van Dorst.

Sponsoren en vrijwilligers
De vele sponsoren en vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van de ontmoetingstuin zijn tijdens de opening eveneens uitvoerig bedankt.Publicatiedatum: 7 sep 2018

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Wonen, Surplus Groep