AutoMaatje

Bent u minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor te vaak thuisblijven? Met ANWB AutoMaatje worden afstanden kleiner en de wereld groter.

Om gebruik te kunnen maken van ANWB AutoMaatje hoeft u alleen maar contact op te nemen met ANWB AutoMaatje Oosterhout. Aanmelden is gratis. U betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding van € 0,30 per kilometer per rit aan de chauffeur. Ook betaalt u eventuele parkeerkosten.

Heeft u vervoer nodig? Neem dan minimaal twee dagen van tevoren contact op met ANWB AutoMaatje Oosterhout, tel. 0162 471 115.
.
Houdt u van autorijden? Doet u graag iets voor een ander? Combineert u dit dan door u als vrijwillig chauffeur aan te melden. Kijk op https://www.oosterhoutvoorelkaar.nl/anwb-automaatje voor de voorwaarden of kom langs tijdens de openingstijden.

ANWB AutoMaatje Oosterhout is te vinden bij Oosterhoutvoorelkaar aan Arendshof 83, tel. 0162 471 115, e-mail info@oosterhoutvoorelkaar.nl
De spreekuren zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 15.00 uur en op woensdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.