Vernieuwde Oosterhoutse Mantelzorgdag!

De sfeervolle dag voor Oosterhouters die structureel zorgen voor een familielid, vriend of buur is op 3 november 2018.

Na het overweldigende succes van voorgaande jaren heeft de organisatie dit jaar besloten om het programma van de dag net wat anders in te richten dan andere jaren. U kunt dit jaar kiezen voor een middag of een avondprogramma. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Samen doen of samen zijn
Het middagprogramma staat in het teken van ‘samen doen!’.  U kunt deze middag van 13.00 uur tot 18.00 uur deel nemen aan inspirerende workshops, activiteiten en een borrel met hapjes. Het avondprogramma staat in het teken van ‘samen zijn!’. Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor een feestelijke borrel met hapjes, gevolgd door entertainment. We sluiten de avond om 21.30 uur af. Samen maken we er een bijzondere dag van!

Bent u mantelzorger?
Zorgt u voor een familielid met een chronische ziekte, stoornis of beperking? En bent u nog niet aangemeld als mantelzorger bij Surplus? Meld u dan nu aan via e-mailadres mantelzorg.oosterhout@surplus.nl of bel naar telefoonnummer 0162-748600.  Zo wordt u op de hoogte gehouden van de mantelzorgdag, nieuws rondom ondersteuning en de mantelzorgwaardering. Aanmelden voor de mantelzorgdag is mogelijk vanaf september 2018.

Mantelzorgdag
De Oosterhoutse mantelzorgdag wordt georganiseerd door tal van betrokken Oosterhouters, Rotaryclub Oosterhout de Warande,  Surplus en Gemeente Oosterhout. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met de organisatie via mantelzorg.oosterhout@surplus.nl

Oosterhoutse Mantelzorg Dag, save the date: 3 november 2018! 

Publicatiedatum: 22 mei 2018

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep