Fantastisch Open Huis activiteitencentra

Vrolijke noten galmden door Dommelbergen. De geur van huisgemaakte soep lokte de buurt naar De Slotjes. In De Bunthoef klonk vaak: ‘hey, ken ik jou niet ergens van?’. Het Open Huis van de activiteitencentra in Oosterhout afgelopen woensdag was een groot succes.

Fijne sfeer
De bezoekers roemden vooral de fijne sfeer gekenmerkt door, voor én met elkaar. Meedoen met figuurzagen, spontaan invallen bij een echte meezinger, de liefde die afstraalde van al het bereidde lekkers voor deze dag, maakten het feest compleet. Alle verenigingen, clubs en groepen die leven brengen in onze activiteitencentra hadden hun beste beentje voor gezet. ‘Ik kom zeker nog eens terug’, werd onze medewerkers verzekerd.

Elke dag Open Huis
Terugkijkend op een dag vol saamhorigheid, trok ons team van De Bunthoef de gezamenlijke conclusie: ‘Eigenlijk is het elke dag Open Huis.’ Kortom u bent altijd welkom in één van onze centra om te horen én zien waarmee wij u (en/of de club, groep of vereniging waartoe u behoort) kunnen helpen. Elke werkdag zijn de activiteitencentra geopend van 9:00 – 17:00 uur. Meer informatie op www.surpluswelzijn.nl/oosterhout of bel met de receptie: 0162 74 86 00

Publicatiedatum: 6 feb 2018

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep