SOVAK en Surplus verlengen samenwerkingsovereenkomst

SOVAK en Menu Surplus werken al een geruime tijd naar volle tevredenheid samen. Om die reden hebben zij ook de samenwerkingsovereenkomst verlengd met drie jaar.

Menu Surplus is al jarenlang verbonden aan SOVAK als leverancier van koelverse maaltijden voor verschillende locaties in Klundert, Etten-Leur en Terheijden. Daarnaast voorziet Menu Surplus ook een adviserende rol op het gebied van eten en drinken.

In de nieuwe samenwerkingsovereenkomst komen daar nog enkele locaties bij. De jarenlange samenwerking heeft inmiddels al mooie ontwikkelingen opgeleverd. Zo is er in gezamenlijkheid een fotoproject ontwikkelt, zijn de structuren van gemalen maaltijden verbeterd en hebben diverse cliƫnten van SOVAK een vaste werkplek op locaties van Surplus.

Meer informatie
SOVAK is er voor iedereen die een (verstandelijke) beperking heeft en voor andere kwetsbare burgers met een hulpvraag. Meer informatie https://www.sovak.nl/

Menu Surplus is leverancier van verse, gezonde en gevarieerde maaltijden aan huis of op locatie. Meer informatie: http://www.menusurplus.nl/

Publicatiedatum: 29 dec 2017

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

Nieuws bij locatie(s):