Dagbesteding

De WMO-klantmanagers van de gemeente stellen beschikkingen op voor Dagbesteding. Deze beschikking kunt u verzilveren bij locatie Elisabeth. U kunt dan gebruik maken van het programma van het ontmoetingsplein, waar verschillende activiteiten en diensten georganiseerd worden. Afhankelijk van uw beschikking zijn hierin verschillende mogelijkheden.

De dagbestedingsmakelaar informeert u graag over de diverse mogelijkheden binnen de dagbesteding. Deze kijkt samen met u wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden Elisabeth heeft.

In de beschikking, gesteld door de WMO-klantmanagers van de gemeente Breda, wordt voeding niet opgenomen. Per dagdeel krijgt u een gratis kopje koffie of thee aangeboden. Wanneer u een maaltijd wilt gebruiken, kunt u deze kopen in onze wijkrestaurants, net als andere consumpties. Natuurlijk kunt u ook uw lunch van thuis uit meenemen.

Eveneens is het vervoer van thuis naar een locatie van Elisabeth niet opgenomen in de beschikking laag. Wanneer u de beschikking middel of hoog heeft, dan wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn. Indien gewenst kunnen we u natuurlijk wel ondersteuning bieden bij het organiseren van het vervoer.