Ontmoetingspleinen

Het ontmoetingsplein biedt mensen de mogelijkheid om op een laagdrempelige wijze andere mensen te ontmoeten. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de activiteiten en diensten, die op de locatie georganiseerd worden. Voor het ontmoetingsplein heeft u geen indicatie nodig. De kosten worden berekend afhankelijk van hetgeen u gebruikt.

Op elke locatie is er een basisassortiment van activiteiten en diensten. Daarnaast is er een specifiek assortiment, dat verschillend is per locatie. U heeft dagelijks keuze uit diverse activiteiten. Voor meer informatie over de activiteiten kunt u terecht in het Maandjournaal van uw locatie.

U bepaalt zelf hoe u invulling geeft aan het ontmoetingsplein. Daarnaast bepaalt u zelf hoe laat u komt of weer naar huis gaat. Het ontmoetingsplein is zeven dagen per week geopend van 9.00 tot 19.00 uur.

Loopt u gerust eens binnen voor meer informatie of u kunt per telefoon informatie opvragen bij de receptie van de desbetreffende locatie. Wanneer u gebruik wilt maken van het ontmoetingsplein, dan vinden we het fijn om met u kennis te maken.

Locatie Elisabeth