Open dag met lunch in De Buurtkamer

In het kader van de Week tegen de Eenzaamheid organiseert De Buurtkamer een open dag.

Iedereen die met anderen een fijne dag wil realiseren is welkom in De Buurtkamer. In de gezellig ingerichte ruimte heerst gezelligheid. De deelnemers drinken samen koffie en lunchen. De aanwezige vrijwilligers en beroepskrachten overleggen met de deelnemers wat ze gaan doen. Op woensdag 27 september van 10:00 – 16:00 uur is iedereen welkom om De Buurtkamer in activiteitencentrum de Slotjes te bezoeken. Tevens is het mogelijk om voor €1,- deel te nemen aan de gezamenlijke lunch.

De Buurtkamer
Het uitgangspunt van De Buurtkamer is dat mensen zelf hun dag op een prettige manier invullen. Men niet werkt vanuit een georganiseerd aanbod, maar er wordt geïnventariseerd wat eenieder zou willen. Dit betekent dat er door een aantal deelnemers een spelletje wordt gedaan, terwijl anderen een wandelingetje maken, of gaan schilderen, muziek luisteren etcetera. Het is overigens niet verplicht iets te ondernemen. Gewoon op de bank zitten en genieten van de levendigheid is ook prima. Kortom niets is verplicht!

Week tegen Eenzaamheid
Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact.

De Buurtkamer in activiteitencentrum de Slotjes is elke maandag en woensdag van 10.00-16.00 uur open. Op woensdag 27 september ben je van harte welkom op onze open dag. Aanmelden is niet nodig. Neem voor meer informatie contact op met Aadje van Essen, telefoon 0162-748600 of 06 12478641, e-mail Aadje.van.Essen@surpluswelzijn.nl

De Buurtkamer is een initiatief van Surplus Welzijn Oosterhout, Thebe, Prisma, gemeente Oosterhout en al onze deelnemers.

Publicatiedatum: 19 sep 2017

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep