De Buurtkamer

Voor een fijne dag

Wil je andere mensen ontmoeten? Samen eten, wandelen of andere leuke dingen doen? Of gewoon  op de bank erbij kunnen zijn en genieten van de levendigheid? Dan ben je aan het juiste adres: kom langs in De Buurtkamer in activiteitencentrum de Slotjes.

In de buurtkamer zijn vrijwilligers en een beroepskracht aanwezig om samen met jou en andere deelnemers een fijne dag te realiseren. Je kunt dingen doen zoals wandelen, fietsen, tekenen, schilderen en gezamenlijk eten. We vragen per dag een bijdrage voor koffie, thee, een maaltijd en een tussendoortje. Het is ook mogelijk om eten of drinken van thuis mee te nemen.

Meer informatie
De openingstijden van De Buurtkamer zijn maandag en woensdag van 10.00 - 16.00 uur in activiteitencentrum de Slotjes, Slotjesveld 15 in Oosterhout.

Heb je belangstelling? Je bent welkom. Heb je meer vragen, neem contact op met: Dimph Smans en Renske van de Blankevoort via e-mailadres: ReceptieOosterhout@surpluswelzijn.nl of via telefoonnummer: 0162 - 748600.

De Buurtkamer is een initiatief van Surplus Welzijn Oosterhout, Thebe, Prisma, gemeente Oosterhout en al onze deelnemers.