Fietsen vanuit je stoel

Zou je Amsterdam wel eens op de fiets willen verkennen? Of droom je van een reis naar New York? Kom langs bij activiteitencentrum de Slotjes en maak gebruik van het fietslabyrint. Iedereen mag gebruik maken van deze bijzondere fiets en krijgt zo de gelegenheid om allerlei steden en omgevingen te verkennen!

Het fietslabyrint is een soort hometrainer, gekoppeld aan een beeldscherm. Vanuit je stoel bedien je de fiets. Vervolgens kies je één van de vele beschikbare fietsroutes door steden in Nederland en het buitenland. Zo verken je de stad en navigeert langs verschillende steegjes en straten, waarbij op knooppunten links of rechts kan worden afgeslagen. Ook is er een aanbod van rustige fietsroutes zonder knooppunten over bijvoorbeeld de Veluwe, langs het Gardameer, de bollenstreek, of per waterfiets over de grachten. Het Fietslabyrint biedt de mogelijkheid tot een uitje dichtbij en toch ver weg.

Activiteitencentrum de Slotjes is in de zomervakantie elke werkdag geopend van 9:00 - 17:00 uur, Slotjesveld 15, Oosterhout.

Publicatiedatum: 20 jul 2017

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn