Antonius Abt genomineerd

Genomineerden Gastvrijheidszorg Awards 2017 bekend

Onder alle deelnemers aan Gastvrijheidszorg met Sterren zijn tien verzorgings- en verpleeghuizen, vijf ziekenhuizen en drie GGZ-instellingen genomineerd voor de Gastvrijheidszorg Awards 2017. De winnaars worden op 16 november 2017 bekendgemaakt tijdens de Dag van de Gastvrijheid. Ruim 120 zorglocaties hebben in 2017 deelgenomen aan Gastvrijheidszorg met Sterren. De genomineerden in de drie categorieën zijn:

Categorie Verpleging & Verzorging
De 10 genomineerden in de categorie Verpleging & Verzorging in alfabetische volgorde:
Antonius Abt (Surplus Zorg) in Terheijden
Berkenheuvel (Ananz) in Geldrop
De Diem (Cordaan) in Diemen
Drie Gasthuizen (DrieGasthuizenGroep) in Arnhem
Insula Dei (Insula Dei Huize Kohlmann) in Arnhem
De Koperhorst in Amersfoort
De Marke - De Meenthoek (Cordaan) in Huizen
De Paasbergen (Treant Zorggroep) in Odoorn
Rumah Kita (Zinzia) in Wageningen
Valkenhof (Treant Zorggroep) in Emmen

Categorie Ziekenhuizen
De 5 genomineerden in de categorie Ziekenhuizen in alfabetische volgorde:
Bernhoven in Uden
Groene Hart Ziekenhuis in Gouda
St. Anna Ziekenhuis, locatie Geldrop (St. Anna Zorggroep)
Westfriesgasthuis in Hoorn
Ziekenhuislocatie Scheper (Treant Zorggroep) in Emmen

Categorie GGZ
De 3 genomineerden in de categorie GGZ in alfabetische volgorde:
Korsakov Wonen (Vincent van Gogh) in Venray
U-center in Epen
Vincentiushof 10 (Vincent van Gogh) in Venray

Gastvrijheidszorg met Sterren
Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van leven in de zorg. De waardering komt tot stand via interne beoordelingen van management, cliëntenraad, cliënten, medewerkers, vrijwilligers en familieleden en daarnaast via een bezoek door een externe auditeur. Gastvrijheidsaspecten die worden beoordeeld zijn onder meer ambiance, bejegening, beleid, eten & drinken, faciliteiten en klantvriendelijkheid. Op basis van de scores uit de online audits en de uitkomsten van het mysterybezoek door de auditeur worden de genomineerden vastgesteld.

Uitreiking Gastvrijheidszorg Awards 2017
De genomineerden krijgen de komende maanden een extra bezoek door twee auditeurs. Hun bevindingen, in combinatie met de eerdere interne en externe audits én eindbeoordeling door een deskundige jury, leiden tot de uiteindelijke score die in maximaal vijf sterren wordt uitgedrukt. De winnaars van de Gastvrijheidszorg Awards 2017 worden op 16 november 2017 bekendgemaakt tijdens de Dag van de Gastvrijheid in het Beatrix Theater in Utrecht. Dit gebeurt door Jenneke van Veen, juryvoorzitter en voormalig hoofdinspecteur bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Op de Dag van de Gastvrijheid, georganiseerd door Gastvrije Zorg en WijGastvrij, vindt bovendien de uitreiking van het eerste exemplaar van de Sterrengids 2017 plaats.

Initiatiefnemers
Initiatiefnemers van Gastvrijheidszorg met Sterren zijn LOC Zeggenschap in zorg, Gastronomisch Gilde en Vakmedianet, uitgever van onder meer Gastvrije Zorg, Zorginstellingen, BoardRoom ZORG en Kwaliteit en veiligheid in Zorg (KiZ).

Publicatiedatum: 13 jun 2017

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

Nieuws bij locatie(s):