Vrijwillige maaltijdrijder(s) gezocht!

Wegens een toename van het aantal klanten in Oud Gastel, Roosendaal en Halderberge zijn wij dringend op zoek naar vrijwillige maaltijdrijders! Kent of bent u iemand die het leuk vindt om eens per 14 dagen een ronde te maken met onze gekoelde Fiat Doblo door een klein gedeelte van West-Brabant (vertrek en eind vanuit Zevenbergen) om onze maaltijden te leveren bij senioren in Standaardbuiten, Oudenbosch, Hoeven, Rucphen, Sprundel, Roosendaal en Oud-Gastel?

De maaltijden van Menu Surplus worden tweemaal per week bezorgd bij onze vaste klanten (op maandagochtend en donderdagochtend) en dienen geleverd te worden op deze dagen tussen 8.00 en 12.00 uur. De bezorgtijd neemt circa 4 uur per bezorgdag in beslag. U rijdt gemiddeld een ochtend per 14 dagen.

Surplus biedt u; Een duidelijke vrijwilligerstaak, vrijwilligers wordt de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan deskundigheidsbevordering, professionele begeleiding en coördinatie, Surplus draagt zorg voor veilige arbeidsomstandigheden zoals vastgelegd in de Arbo-wet, voor alle vrijwilligers is het attentiereglement voor vrijwilligers van toepassing (o.a. jaarlijks uitje, kerstpakket, etc.), Surplus zet vrijwilligerswerk regelmatig op de agenda van besprekingen (zowel intern als extern), Surplus draagt zorg voor afdoende verzekeringen voor de eventueel aanwezige risico’s, Surplus vergoedt de onkosten die vrijwilligers maken voor de uitvoering van hun vrijwilligersactiviteiten (o.a. 30 cent per gereden kilometer), Surplus biedt haar vrijwilligers vrijblijvende deelname aan de collectieve basisverzekering voor ziektekosten, Surplus biedt de vrijwilliger na beëindiging van het vrijwilligerswerk -op eigen verzoek- een getuigschrift aan. Bij ontstane vacatures beschouwt Surplus haar vrijwilligers als interne kandidaten bij de sollicitatieprocedures.

Ken of ben jij een vrijwilliger die bereid is om op maandag- en/of donderdagochtend iets voor Menu Surplus te betekenen? Neem dan a.u.b. contact op met Loket Surplus via 0168 - 33 18 33. Vrijwilligers dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs

Publicatiedatum: 20 mrt 2017

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep