Personenalarmering

Wil je zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen?
Dan is het belangrijk dat je je veilig voelt en in geval van nood de juiste zorg en hulp ontvangt. Personenalarmering van Surplus geeft jou niet alleen een veilig gevoel, maar ook je partner, familie of vrienden.

Hoe werkt de personenalarmering?

  • We plaatsen een alarmtoestel bij u in huis. U krijgt een draadloze alarmknop die u als een ketting om uw hals of als een armband om uw pols kunt dragen.
  • Gebeurt er iets met u, heeft u hulp nodig en kunt u zelf de telefoon niet bereiken? U drukt op de alarmknop en krijgt via uw alarmtoestel contact met een medewerker van de alarmcentrale. Deze medewerker kan op dat moment met u spreken.
  • Bij de alarmcentrale verschijnen de noodzakelijke gegevens op het scherm, zodat we één van de mantelzorgers of professionele zorgverleners kunnen waarschuwen.
  • Deze persoon komt zo snel mogelijk naar u toe om hulp te bieden.

Alarmering met mantelzorgers
Als u alarm maakt, krijgt u verbinding met een professionele alarmcentrale. De opvolging van uw alarmmelding gebeurt door mantelzorgers die bij u in de buurt wonen en die u zelf heeft opgegeven.

Tarieven 2016

Sociale alarmering
Maandbedrag huur alarmapparaat  € 17,52
Eenmalige aansluitkosten    € 42,35

Professionele alarmering
Maandbedrag huur alarmapparaat  € 28,75
Eenmalige aansluitkosten    € 40,00

Alarmering met professionele zorgverleners
Heeft u geen buren, familie of vrienden waar u een beroep op kunt doen? Of wilt u dat in geval van nood er professionele hulp komt? U kunt dan kiezen voor alarmering met professionele zorgverleners. Bij een alarmmelding komt een professionele zorgverlener naar u toe.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met de medewerkers van:

Contact:

Loket Surplus
Postbus 18
4760 AA Zevenbergen
T 0168 33 18 33
E loketsurplus@surpluswelzijn.nl
Of vul het contactformulier in.

bekijk de folder