Bijzondere nominatie Marian Pistorius

Marian Pistorius van het team Surplus Welzijn Breda is voorgedragen en genomineerd als Sociaal Werker van het Jaar 2017. Uit alle aanmeldingen en nominaties uit heel Nederland heeft zij de verkiezing weliswaar niet gewonnen, maar zijn haar prestaties niet onopgemerkt gebleven bij het FCB (de werkgevers- en werknemersorganisaties van Welzijn, Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang).

Mooie erkenning
Op donderdag 26 januari ontving Marian uit handen van het FCB een mooie erkenning voor het vol energie en met passie uitvoeren van haar vak. Op het einde van het overleg met haar team werd een mooie taart aangesneden. Giovanni Coenen sprak in enkele bewoordingen zijn waardering uit over de bevlogenheid, het ondernemerschap en de wijze waarop Marian hierin burgers, vrijwilligers, professionals, profit- en non-profitorganisaties meeneemt. Natuurlijk is het Brakkenfestival daar het bekendste voorbeeld van, maar ook in haar werk in wijken en met jeugd doet Marian dit dagelijks.

Sociaal werker
Marian als doener; een sociaal werker waarvan Nederland er veel meer nodig heeft in deze tijd van dikke boekwerken over begrippen als burgerkracht, decentralisaties en kantelingen. Het zijn juist deze goede sociaal werkers, waarvan Surplus er gelukkig van veel werkgever mag zijn, die elke dag dit verschil maken. Proficiat aan Marian en haar team van collega's en vrijwilligers!

Publicatiedatum: 26 jan 2017

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep