STABAT MATER: 75 vrijkaarten beschikbaar voor Oosterhoutse mantelzorgers

Zorgt u structureel voor een familielid, vriend of buur?

Op 1 april 2017 brengen Zanggroep Cadans en Koor Odyssee Breda het Stabat Mater in een uitvoering van de componist Karl Jenkins in de Sint Jan Basiliek te Oosterhout. Omdat zij de inzet van mantelzorgers bijzonder waarderen, stellen zij 75 vrijkaarten ter beschikking! De mantelzorger vindt het meestal vanzelfsprekend dat hij of zij zorgt voor een familielid, vriend of buur. Voor degene die zorg nodig heeft, zijn zij echter van onschatbare waarde.

Zanggroep Cadans en Koor Odyssee Breda brengen het stuk Stabat Mater in een uitvoering van de componist Karl Jenkins. Deze uitvoering van het Stabat Mater is de iets lichtere tegenhanger van de bekende Matthäus Passion en is het verhaal van de Moeder Maria, die lijdt om haar zoon. De koren worden begeleid door het Symfonisch Ensemble Breda en soliste Fanny Alofs.

De gratis kaarten (max 1 gratis kaart per mantelzorger) zijn te bestellen via Surplus informele zorg, T 0162-748600 of M mantelzorg.oosterhout@surpluswelzijn.nl.

Als u extra kaarten wenst, dan kunt u dit aangeven bij Surplus informele zorg. De toegangsprijs bedraagt € 20.-. De aanvang van het concert op 1 april 2017 is 20.00 uur en de kerk gaat open om 19.30 uur.

 

Publicatiedatum: 19 jan 2017

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn