Oosterhoutvoorelkaar

Wil je graag vrijwilligerswerk doen? Of heb je hulp nodig?

Registreer je gratis bij www.oosterhoutvoorelkaar.nl en maak een account aan als hulpvrager of aanbieder. Je kunt aangeven in welke categorie je hulp of vrijwilligerswerk  zoekt.  Je kunt op de site aangeven wat jouw aanbod aantrekkelijk maakt of waarom je ergens een vrijwilliger voor nodig hebt en je kunt eventueel een foto bijplaatsen.  

Zodra je account operationeel is kun je op zoek binnen de hulpvragen en het aanbod en contact leggen met andere gebruikers van de site. Vind je het moeilijk om dit allemaal zelf te doen of heb je nog vragen? De medewerkers van Oosterhoutvoorelkaar staan tijdens de spreekuren klaar om je persoonlijk, telefonisch of per e-mail op weg te helpen. We kunnen samen met jou je vraag of aanbod formuleren en samen met jou zoeken naar de perfecte match.

Iedereen kan wel eens wat hulp gebruiken. Hulp voor één keertje of wat meer structureel. En andersom hebben veel mensen iets te bieden; af en toe of regelmatig. Bij Oosterhoutvoorelkaar brengen we die mensen bij elkaar!

Oosterhoutvoorelkaar is te vinden aan Arendshof 83, telefoon 0162 471 115, e-mail info@oosterhoutvoorelkaar.nl 
De spreekuren zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 15.00 uur en op woensdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Facebook