Participatieproject

Binnen de gemeente Drimmelen hebben we het participatieproject wat bedoeld is om initiatieven van jongeren (financieel) te stimuleren.

Jongeren hebben hierbij de organisatie in handen en worden daarbij ondersteund door de jongerenwerker en/of buurtsportcoach. Inmiddels zijn er al vele projecten tot uiting gekomen waarbij mogelijk Expeditie Drimmelen de bekendste is. Dit jaar heeft Expeditie Drimmelen voor het 2e jaar plaatsgevonden en was de organisatie in handen van 3 meiden. Ruim 50 kinderen hebben genoten van een dag vol sportieve activiteiten in de Biesbosch. Enkele andere voorbeelden zijn het politiek jongerencafé, poolparty bij de Randoet, Bossaball en de Pietenspelen. Inmiddels is de gemeente in samenwerking met de jongerenwerker en het Dongemond College ook aan het onderzoeken hoe we jongeren kunnen laten participeren in het maken van jeugdbeleid in de gemeente Drimmelen.

Meer informatie
Voor meer up to date informatie check onze Facebook pagina: Jongerenwerk Surplus Drimmelen of volg ons op insta via: JongerenwerkerPaul

Contact
paul.van.dijk@surpluswelzijn.nl
T: 076 502 77 88  of
M: 06 10 92 60 87Wil jij zelf een activiteit organiseren? Leuk! Ken je Expeditie Drimmelen?

Facebook