Mantelzorgwaardering 2017 Moerdijk

Van 6 tot en met 11 november 2017 is het weer de 'Week van de Mantelzorg'. Net zoals vorig jaar organiseren wij samen met de gemeente Moerdijk weer allerlei activiteiten voor mantelzorgers. Wij hebben namelijk bewondering voor mantelzorgers; ze maken vaak wat extra mogelijk voor anderen. Daarom maken wij in deze week wat extra mogelijk voor ú als mantelzorger.

Activiteiten tijdens de Week van de Mantelzorg
Kom ook en geniet van gratis workshops, laat u verwennen of maak kennis met iets dat u misschien nooit eerder heeft gedaan. U kunt aan meerdere activiteiten meedoen, natuurlijk gratis!  Aanmelden kan tot 29 oktober 2017. Zaterdagmiddag 11 november is de grote Verwenmarkt!

Waarderingsmenu
Net zoals vorig jaar is er ook dit jaar weer een mantelzorgwaardering. Hiermee kunt u uw mantelzorger(s) laten zien dat u blij bent met die zorg/hulp. Het ‘Waarderingsmenu is een keuze uit verschillende cadeaubonnen, in totaal ter waarde van € 35,-. De gemeente Moerdijk wil namelijk graag alle mantelzorgers een blijk van waardering geven. Want de zorg/hulp door mantelzorgers is veel waard!  Het Waarderingsmenu is bedoeld voor mantelzorgers die mantelzorg verlenen aan iemand die in de gemeente Moerdijk woont. U mag voor maximaal 4 mantelzorgers dit Waarderingsmenu aanvragen. Om het waarderingsmenu aan te vragen kunt u gebruikmaken van het Aanvraagformulier Waarderingsmenu.

Downloads
Aanvraagformulier

Publicatiedatum: 23 jun 2017

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep