Huis van de wijk Klundert

Mauritshof

De Mauritshof in Klundert is een eigentijds wooncomplex voorzien van 53 nieuwe huurappartementen verhuurd door Woonkwartier en beschikt over drie woongroepen van Surplus.

Huis van de wijk; een centrale ontmoetingsplek
Op de begane grond van Mauritshof treft u het 'Huis van de Wijk' aan, een centrale plek in de wijk waar bewoners, vrijwilligers, professionals en organisaties bij elkaar komen.
Het ‘Huis van de Wijk’ is een centrale plek in de wijk  waar jong en oud elkaar ontmoeten, van waaruit activiteiten worden georganiseerd en waar men terecht kan voor informatie, advies of hulpvragen aan professionals, zoals de wijkagent of de wijkzuster.
Verbinding

Het ‘Huis van de Wijk’ verbindt bewoners, vrijwilligers, professionals en maatschappelijke organisaties die elkaar verder kunnen helpen. Het is een plek in de buurt om elkaar te ontmoeten, om iets te leren van een ander, om hulp te vragen of te bieden en om samen initiatieven te ontwikkelen die de leefbaarheid in de wijk kunnen stimuleren. Een plek waar jong en oud zich thuis voelen. Het idee van het ‘Huis van de Wijk’ is ontstaan aan de gebiedstafels en is door de gemeente en Surplus verder uitgewerkt, waarbij aangesloten wordt bij bestaande samenwerkingsverbanden.

Contact:
Mijn naam is Renske Littooij. In mijn functie als coördinator vrijwilligerscentrale ben ik nauw betrokken bij alles wat met vrijwilligers en vrijwilligerswerk te maken heeft binnen de gemeente Moerdijk. Daarnaast ben ik ook sociaal werker van de kern Klundert. Alle vragen omtrent het welzijn van de mensen kun je bij mij stellen. Samen kijken we hoe we hier antwoord op kunnen krijgen. Ook ondersteun ik vrijwilligers en activiteiten in het huis van de wijk. Mijn werkplek is in de Mauritshof. Kom eens binnen wandelen voor een bakje koffie, activiteit of stel je vraag.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Ben ik er niet en heb je een vraag?
Je kunt contact met me opnemen: M 06 23 64 08 24
renske.littooij@surpluswelzijn.nl

 

 


Nieuwsbrieven Huis van de Wijk Klundert

Hieronder kun je de meest recente nieuwsbrief van het Huis van de Wijk Klundert downloaden:

Vaste activiteiten Huis van de Wijk in Klundert Nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief Juli 2018

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief mei 2018

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Februari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018Nieuws van deze locatie
Contact

Bezoekadres:
Prins Willemstraat 2
4791 JR Klundert

Toon op kaart

Tel: 0168 40 77 47