Graag gedaan!

In Halderberge zijn we, samen met een aantal vrijwilligersorganisaties, gestart met 'Graag Gedaan'. Dit is een dienstenorganisaties waar vrijwilligers, kleine klusjes opknappen bij mensen thuis. Ook vervoer, hulp met administratie, assistentie met de computer of tablet worden door onze 14 vrijwilligers opgepakt.

Bernardus Wonen heeft het intiatief gesteund door twee gevulde gereedschapskoffers en twee boormachines te faciliteren. Geheel in lijn met de tijd van het jaar, bedanken wij hen op ludieke wijze voor deze gift!

Graag gedaan!
De Sint kwam vroeg dit jaar, de vrijwilligers van 'Graag Gedaan' stonden al klaar. Vier cadeautjes staan klaar bij Bernardus Wonen, om het intitiatief van 'Graag Gedaan' te bekronen. Twee compleet gevulde gereedschapskoffers en twee machines om mee te boren, dit cadeau gaat alle inwoners van Halderberge bekoren. Nooit staan de vrijwilligers van 'Graag Gedaan' met lege handen, dankzij dit cadeau verstevigen we ook onze samenwerkingsbanden.

Wij danken Bernardus Wonen voor dit mooie cadeau, maar willen dit gereedschap niet op ons bureau. De vrijwilligers willen graag aan de slag, ze doen dit met hart en ziel en een grote glimlach. Heeft u een klusje van maximaal twee uur, voor een woning, koop of huur, het ophangen van een lamp, of iets bevestigen aan een muur? Aarzel niet en neem contact op tussen 9.00 en 17.00  uur via T 0168 - 33 18 33. Vergeet ook niet om dit verder te vertellen.

 

Publicatiedatum: 8 dec 2015

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn

Nieuws bij locatie(s):