Vrijwilligerswerk

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het vrijwilligerswerk bij Surplus. Op deze pagina lees je meer informatie over vrijwilligerswerk. En als je wilt, kun je via het contactformulier informatie opvragen of jezelf aanmelden.


Surplus biedt je verschillende mogelijkheden en soorten vrijwilligerswerk. Hier leest u meer informatie en verhalen van andere vrijwilligers. Via het contactformulier kunt u meer informatie opvragen of u aanmelden.

Aanmelden
Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Klik dan op de onderstaande link om het contactformulier in te vullen.


Vrijwilligerswerk bij Surplus
Bij Surplus zijn ongeveer 2000 vrijwilligers actief. Zij hebben verschillende achtergronden. Het werken met vrijwilligers is voor Surplus een bewuste keuze. Door goede samenwerking tussen betaalde medewerkers en vrijwillig medewerkers te stimuleren, zijn wij in staat meer variatie en kwaliteit aan te bieden op het gebied van welzijn, zorg, wonen en comfort. Bovendien ontstaat er hierdoor een prettig werkklimaat, waarvan zowel onze medewerkers als onze klanten profiteren. Wij hechten veel waarde aan de inzet van onze vrijwilligers. Mede door de bijdrage van vrijwilligers is Surplus immers in staat haar doelstellingen te realiseren.

Meer informatie

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar communicatie@surplusgroep.nl


Vrijwilligersbeleid, formulieren en reglementen
Surplus spant zich in om het vrijwilligerswerk ook organisatorisch goed te regelen. Daarom is er een passend vrijwilligersbeleid opgesteld.

Samenwerkingsovereenkomst
Huishoudelijk Reglement