Ambassadeurs wijkverpleegkundige

Na de zeer succesvolle pilot van 2013, mogelijk gemaakt door ZonMw, is er door V&VN eerstelijnsverpleegkundigen een nieuw traject Ambassadeurs voor de wijkverpleegkundige geïnitieerd. Op 29 september jl. is er een nieuwe groep Ambassadeurs voor de wijkverpleegkundige van start gegaan.

Versterken persoonlijke kwaliteiten
Doel van het traject is de persoonlijke kwaliteiten van wijkverpleegkundigen te versterken zodat zij hun beroepsgroep optimaal kunnen vertegenwoordigen op lokaal, regionaal en landelijk niveau.
De deelnemers zijn na afronding van het traject in staat belangen te behartigen, te lobbyen en te onderhandelen in het belang van de beroepsgroep. Zij kunnen met partijen in het veld in gesprek gaan over positionering en financiering van de wijkverpleegkundigen. De ambassadeurs worden ingezet bij presentaties, debatten, scholingen en politieke bijeenkomsten door V&VN Eerstelijnsverpleegkundigen en hun eigen organisaties.

            

Van links naar rechts:
Zittend:
Irma Kooiman (Zorggroep Almere)  en Rilana di  Bartolomeo (Meander Groep Zuid-Limburg).
Middenrij: ArieBarendrecht(Amstelland Thuiszorg), Sanne van Etten (Surplus Zorg), Anne-Marie Valkema (Cordaan), Caroline Smeets (Careyn), Judith Lubbersen (Activite) en Irene van der Heijden (Laurens).
Achterste rij: Carolien Knegt (Icare), Tanja de Vos ( ZZG Zorggroep), Jolanda Roelofsen(Omring), Angelique Willems (Thebe), Judith Oosterbos(Tante Louise Vivensis), PieretteSchoon (Surplus Zorg), JulianeSteffen (ZZG Zorggroep), Kyra Noorman (Beweging 3.0).

 

 

Publicatiedatum: 2 okt 2014

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep