Week van Zorg en Welzijn 2014 bij Surplus

Surplus doet mee aan de week van Zorg en Welzijn en opent op vier locaties haar deuren, komt u ook?

Logo de Week van Zorg en Welzijn

Week van Zorg en Welzijn 2014
Van 10 tot en met 15 maart 2014 wordt de tweede Nationale Week van Zorg en Welzijn georganiseerd. Een week waarin iedereen kan komen kijken op een locatie hoe de zorg en welzijn ècht werkt om zo met eigen ogen te ervaren wat voor fantastisch werk er in deze sector gedaan wordt.

Surplus doet mee!
Ook bij Surplus zetten vier locaties hun deuren open om te laten zien wat voor fantastisch werk ze doen en welke producten en diensten zij bieden voor u.

Met trotst presenteren we deze deze vier locaties, klik er op om te zien welk programma zij hebben samengesteld.

Woonzorgcentrum De Westhoek, Zevenbergen

Pluspunt Nonnekeshof, Zundert

Woonzorgcentrum Antonius Abt, Terheijden

Woonzorgcentrum De Zeven Schakels, Zevenbergen

Graag willen deze editie aan u laten zien welke producten diensten Surplus biedt op lokaal niveau, en vooral door wie ze daar geboden worden. Dus wie zijn de gezichten achter de deur? Dat past bij onze kernwaarden; dichtbij, actief en persoonlijk.

RegioPlus en Transvorm
De organisatie van de Week van Zorg en Welzijn is in handen van RegioPlus, het landelijk dekkend samenwerkingsverband van regionale werkgeversorganisaties in de sector Zorg en Welzijn. Voor de provincie Noord-Brabant is dat Transvorm, waarbij Surplus is aangesloten. Op de website www.weekvanzorgenwelzijn.nl staat binnenkort een overzicht van alle locaties die deelnemen aan de week. Voor een uitgebreid overzicht van activiteiten specifiek in Noord-Brabant kijkt u op www.brabantzorg.net. Ook is er een speciale app ontwikkelt die te downloaden is in de appstore en playstore.
Alle activiteiten in de Week van Zorg en Welzijn zijn te volgen via Twitter: twitter.com/WeekZorgWelzijn #WZW2014 en via Facebook: www.facebook.com/DeWeekvanZorgenWelzijn.


 

Publicatiedatum: 24 feb 2014

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg

Nieuws bij locatie(s):