Botenrace in het Spanjaardsgat

JCI Breda heeft het Brakkenfestival gekozen als goede doel voor hun jaarlijkse botenrace. Klokslag halfeen zaterdagmiddag j.l. was de aftrap van de botenrace in het Bredase Spanjaardsgat. 25 teams namen deel aan de race. In totaal haalden de teams 4500 euro op! Hierbij mogen we de opbrengsten van de horeca en hartjesactie nog optellen. Hierdoor komen we uit op een bedrag van ongeveer 6000 euro!

Doordat de vrijwilligers tijdens deze botenrace 'de beste aanmoedigers' waren, andere roeiers een schouderklopje gaven of daverend toeterden toen de deelnemers van start gingen, wonnen zij nog een prijs. De prijs voor het vrolijkste, sportiefste en meest aanwezige team. Zij hebben een beautyarrangemen tin een beautysalon gewonnen. Brakkenfestival werd deze dag flink in het zonnetje gezet. Het roeiteam van het Brakkenfestival eindigde op de vierde plaats.

Brakkenfestival
Het Brakkenfestival heeft als missie alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar in Breda en omgeving een zinvolle vrijetijdsbesteding aan bieden waarbij sociaal, educatief, cultureel en motorisch vlak gestimuleerd word. Daarbij wil het Brakkenfestival vrijwilligers de mogelijkheid geven zich te ontplooien en een netwerk van bedrijven die ondersteuning kunnen bieden aan te sporen tot handelen. Om deze missie te ondersteunen heeft JCI Bredase Botenrace ervoor gekozen om het Brakkenfestival te kiezen als goede doel voor hun jaarlijks terugkerend evenement in de singels van Breda dat plaatsvond op 21 september 2013. 

JCI Breda
Junior Kamer Nederland of Junior Chamber International The Netherlands is onderdeel van Junior Chamber International (JCI), een wereldwijde organisatie voor entrepreneurs in action. Kortgezegd is JCI een netwerk voor persoonlijke ontwikkeling voor mensen tot 40 jaar. De leden zijn jong, veelal hoger opgeleide mensen tussen de 23 en 40 jaar die zich willen ontwikkelen met behulp van onder andere trainingen. De leden hebben belangstelling voor zakelijke netwerken, persoonlijke en internationale contacten en willen zich daarnaast inzetten voor positieve veranderingen in de maatschappij. JCI heeft geen politieke of religieuze achtergrond.

JCI Bredase Botenrace 2013
De JCI Bredase Botenrace is een jaarlijks terugkerend evenement voor alle Bredanaren die de uitdaging aan durven te gaan. In de haven van Breda wordt een sportieve en uitdagende race geroeid onder het genot van een hapje en een drankje. Met een team van minimaal 4 personen roeien deelnemers in een kano een spannende estafetterace tegen een ander team. Het team wat het snelste is wint een prijs en natuurlijk de eeuwige roem.

 

 

Publicatiedatum: 23 sep 2013

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn