Enthousiaste reacties na "proeverij"

Op uitnodiging van de Katholieke Bond voor Ouderen (KBO) in Fijnaart heeft Menu Surplus, in samenwerking met Loket Surplus, donderdag 14 maart een proeverij georganiseerd in lokale horecagelegenheid De Graanbeurs.

Pictogrammen menu Surplus

Doel
Doel van deze proeverijen is om ouderen kennis te laten maken met de thuisbrengmaaltijden van Menu Surplus. De bestaande concepten bieden een goede oplossing voor de (naar verwachting) toenemende vraag naar kant-en-klare, kwalitatief hoogwaardige maaltijden in de thuissituatie.

Pieter Couwenbergh; "dergelijke proeverijen bieden een prima gelegenheid om potentiƫle klanten, vrijwilligers en mantelzorgers te overtuigen van de kwaliteit van onze maaltijden. Uiteraard maken we van de mogelijkheid gebruik om wat te vertellen over onze historie, de manier van werken en de maaltijdconcepten van Menu Surplus. De proeverij draait echter om het proeven van diverse gerechten om de kwaliteit ook daadwerkelijk te kunnen ervaren. Ook gisteren waren de reacties opnieuw erg enthousiast."

Ook interesse in een proeverij?
Lijkt het u ook van meerwaarde om ouderen in uw buurt / regio kennis te laten maken met de thuisbrengmaaltijden van Menu Surplus middels een proeverij? Wij vinden graag aansluiting bij een bestaande activiteit of evenement!

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Loket Surplus via 0168 33 18 33

Publicatiedatum: 15 mrt 2013

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg

Nieuws bij locatie(s):Keurmerk