Opening pluspunt de Wisselaar Breda

Donderdag 5 april vond de opening van de nieuwbouw de Wisselaar in Breda plaats. Onderdeel van de nieuwbouw is pluspunt de Wisselaar van Surplus. Surplus biedt activiteiten en ondersteuning in dit pluspunt dat tevens een ontmoetingscentrum is voor bewoners uit de wijk.

Pluspunt de Wisselaar is een ontmoetingscentrum voor omwonenden van de wijk de Wisselaar in Breda. In het pluspunt worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Daarnaast kunnen ze hier terecht met vragen op het gebied van zorg en welzijn. Tijdens de inloop koffie-uren kunnen wijkbewoners elkaar ontmoeten om bij te praten of om deel te nemen aan het kaarten: ma 10.30 – 12.30 uur, di 13.30 – 16.00 uur, wo 10.30 – 13.00 uur, do10.00 – 12.00 uur.

 

Spreekuur wijkzusters
Elke maandag kunnen omwonenden bij de wijkzusters terecht voor vragen op het gebied van zorg en welzijn. Bijvoorbeeld over welke ondersteuning of zorg mogelijk is, of als mensen zich zorgen maken over een familielid. De wijkzusters bieden ondersteuning in de breedste zin van het woord en kijken samen met u naar een passende oplossing. Elke maandag is er spreekuur van 10.30 – 12.30 uur.

Overige activiteiten
Elke twee weken, op woensdagavond, organiseren vrijwilligers tegen een kleine vergoeding een teken- en schildercursus. In pluspunt de Wisselaar worden ook computercursussen gegeven en is er wekelijks een spreekuur voor sociaal-juridische zaken en welzijnsvragen. Voor jongeren is er radio Luctor gevestigd, een internetradiostation.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met pluspunt de Wisselaar, T: 076 513 94 87.

Publicatiedatum: 18 apr 2012

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn